FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine
Elérhetőségeink

Címünk

Budapest, XI.
1116 Bazsalikom u. 27.
Megtekintés a térképen »

 

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök
8.00 - 15.00

Péntek
8.00 - 13.00

 

Elérhetőségeink

Telefon:
06-1-424-53-95

Mobil telefon:
06-309-404-857

Telefon & Fax:
06-1-227-55-47

E-mail:
info@transaggregat.hu

szerviz@hondakisgepszerviz.hu

HÍREK

Bemutatjuk a Honda első robotfűnyíró családját

2013.08.12.

A Honda Miimo azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik vagy nem szeretnének, vagy nem tudnak időt szakítani arra, hogy tökéletes pázsitjuk legyen. Ezzel az idő- és munkaerő takarékos megoldással - az egyszeri kialakítás, telepítés minimális emberi erőforrást igényel - elérheti, hogy a teljes szezonban gyönyörű pázsitja legyen.

 

 A Honda Miimo az “állandó fűnyírás” elvén működik: általában 2-3 mm-t vág a fűből egyszerre. Véletlenszerűen mozog, így nem lesznek “kijárt/letaposott nyomok” a fűben, melynek köszönhetően egészséges növekedés, kevesebb moha és gyom megjelenése várható. 

A Honda Miimo programozása gondoskodik arról, hogy a folyamatos ellenőrzésnek, időzítésnek és valós idejű visszajelzés/visszacsatolásnak köszönhetően a robotfűnyíró intelligensen robog át a füvön és az egyszerűen telepíthető határoló kábelek által meghatározott területen belül szorgoskodik. A kábel által leadott elektromos jelzésnek köszönhetően biztonságosan és pontosan dolgozik.  A magas minőségű és nagy teljesítményű lithium-ion akkumulátor folyamatosan kommunikációt biztosít a robot és a „dokkoló” között. A dokkoló a töltés pár órás ideje alatt „parkolóházként” működik. A robotfűnyíró automatikusan érzékeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és miután visszatért a dokkolóhoz saját magát tölti onnan, nem kell hozzá nyúlni. Éves áramszükséglete nagyságrendileg nem haladja meg a 6.000,- Ft-ot.
 
A Honda Miimo egyedülálló tulajdonsága, hogy a vágókések ventilátoros kialakításúak, melynek köszönhetően a légáram a levágott füvet a kések felé szívja, így biztosítva a kiváló minőségű, szép látványú pázsit képét. A robotfűnyíró 3 darab igen erős kést használ, amely kemény tárgyakkal való ütődés során inkább behajlik a forgókorong alá majd vissza, így kerülve el a kések törését továbbá megakadályozva annak veszélyét, hogy éles, letört darabok kerüljenek a fűbe, ahol mezítláb közlekednek a kertben.
 
A kétlépcsős érzékelőnek köszönhetően a biztonság és a védelem is garantált. A biztonsági védelem akkor aktiválódik, ha a Honda Miimo “elhagyja a talajt”: azonnal leáll.  
A Honda Miimo két változatban lesz kapható: Honda Miimo 300 és Honda Miimo 500, mely maximum 300 m és 500 m kerületű kert nyírására alkalmas. A Honda Miimo 500 maximálisan 3000 m2-es terület (kb. majdnem fél futballpályányi terület) nyírására képes, függetlenül a kert kialakításától.
A Honda Miimo a piacon egyedülállóan komplett szolgáltatásként kerül értékesítésre. Vásárlás után a Márkakereskedő telepíti a dokkolót, amely az akkumulátortöltő és a központi érzékelő is egyben; és a határoló kábelt, mely a nyírandó felületet határolja be, és a dokkolóba csatlakozik. Ő mutatja meg, hogyan programozható a robot. A szezon végén pedig téliesíti a robotfűnyírót.
 
A Honda hosszú távú kutatási programjának köszönhetően, 1986 óta végez fejlesztéseket Asimo elődjén, a világ leghatékonyabban fejlesztett humán robotján.  Honda Miimo a cég első, kereskedelmi forgalomban is kapható házi robotja – úttörőként a robot technológiák minden napos történetében.
 
Honda Miimo-t Honda France Manufacturing gyártja, Orleans-ban. Európában várhatóan 2013 tavaszán kerül kereskedelmi forgalomba.
 
 
 

REFERENCIÁK

Mintegy 30 évnyi szerviztapasztalattal a háttérben biztosan állíthatjuk, hogy cégünk a legmegbízhatóbb HONDA gépek avatott szakértője. Nem véletlen, hogy a HONDA minket választott központi márkaszervizének.

Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedett ügyfeleink rendszeresen visszatérnek hozzánk, és így mi végezhetjük el a szükséges karbantartási munkálatokat.

Főbb partnereink:

Swietelsky Magyarország Kft

SADE Magyarország Kft

BMTI   Kft

Fővárosi Gárművek Zrt

Főtáv Zrt

Heves Megyei Vízmű Zrt

MÁV FKG KFT

Budapest Főváros Kormányhivatala

Budavári Önkormányzat

Salgótarjáni Távhőszolgáltató Kft

DRV ZRT

FER Tűzoltóság Kft

Főkert Zrt

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt

Hídépítő Speciál Kft

Holland Királyság Nagykövetsége

KFKI üzemeltető Kft

Kőbányai Önkormányzat

Lufthansa Technik Budapest Kft

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt

Soltút Kft

Vakond Via Kft

Távközléstechnika Zrt