FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

Honda motoros gépek

A Honda motorral hajtott építőipari gépek képesek a legszélsőségesebb körülmények között is a szükséges munkák elvégzésére. Ezek mellett a gépek élettartama is, köszönhetően a Honda ipari motorok tartósságának, messze az átlagos felett van.

EUROPOWER Áramfejlesztők

EUROPOWER Áramfejlesztők

Az Europower ipari áramfejlesztő család széles választéka minden igényt kielégít.

Tovább »
Áramfejlesztők

Áramfejlesztők

A Honda benzinmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, hálózati feszültség pótlására. A Honda benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Kedvező az üzemanyag-fogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szerviz- és alkatrészellátottság is kiváló.

Tovább »
Tömörítő gépek

Tömörítő gépek

Alkalmasak építési munkagödrök tömörítésére, alapozás előkészítésére, közműépítéseknél. A beépített Honda és Hatz motorok hosszú élettartamot biztosítanak, és csekély karbantartási igényük miatt gazdaságos üzemeltetésűek.

Tovább »
Aszfaltvágók

Aszfaltvágók

Az NTC vágógépek aszfalt és beton felületeknél alkalmazhatók dilatációs hézag vágására. Honda benzinmotor gondoskodik a nagy vágási teljesítményről és hosszú élettartamról.

Tovább »
Betonsimítók

Betonsimítók

A rotoros betonsimítók friss beton felületek simítására szolgálnak. A betonfelület simítótányérral vagy simítólapáttal simítható, glettlapáttal glettelhető. A gépek alkalmazásával egyenletes, sima és tömör felületet nyerünk. Gépeinket három alapméretben, Honda benzinmotoros és elektromos kivitelben kínáljuk.

Tovább »
Vízszintes és függőleges talajfúrók

Vízszintes és függőleges talajfúrók

A Honda benzinmotoros talajfúrógépek vízszintes és függőleges talajfúrásra is alkalmasak. A vízszintes kivitel kiválóan használható közművezetékek utak, vasutak alatti átvezetésénél és minden olyan helyen ahol a talaj felbontása nem engedélyezett, vagy nem gazdaságos. A függőleges változat elengedhetetlen eszköz kerítések építésénél, facsemeték telepítésénél.

Tovább »
Betonvibrátorok

Betonvibrátorok

A betonvibrátorok a friss beton tömörítését szolgálják. A betont bedolgozáskor tömöríteni kell annak érdekében, hogy az üregek és a légzárványok eltűnjenek. A beton tömörödik és szilárdsága növekszik a vibrálás következtében.

A vibrátor lehet mechanikus meghajtású, ebben az esetben a nagyfordulatszámú, meghajtómotor spiráltengelyen keresztül hajtja meg a vibrátoregységet. Az elterjedtebb a nagyfrekvenciás vibrátor. Ebben az eseten a vibrátorfejbe nagyfrekvenciájú (200Hz) motor van beépítve. Ezt a nagyfrekvenciás feszültséget külső frekvenciaátalakító állítja elő.

Tovább »
Zagyszivatyúk

Zagyszivatyúk

Kifejezetten alkalmasak építőipari alkalmazásokra, munkagödrök víztelenítésére, mivel „szárazon-futás” esetén sem károsodnak. 

Alkalmasak mezőgazdasági alkalmazásokra is. Meghajtómotorjuk Honda vagy Kohler benzinmotor, ezek hosszú élettartamú, 

Tovább »