FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

Kéziszerszámok

Legyen szó sövényvágásról, lombfúvóról vagy permetezőről, a mini négyütemű motorokkal szerelt gépek minden téren képesek a maximális minőséget nyújtani felhasználójának.

Lombfúvó

Lombfúvó

Az őszi kerti munka megkönnyítésére fejlesztette ki a Honda ezt a felhasználóbarát lombfúvót, mellyel pillanatok alatt rendet tehet kertjében erőlködés nélkül! Használható még frissen leesett hó eltakarítására is.

Tovább »
Sövényvágók

Sövényvágók

A világ legelső mini négyütemű motorja csendességet, tisztaságot biztosít miközben az erőt és a teljesítményt, bárhol használhatjuk. Az új, négyütemű Honda sövényvágók ideális munkatársak nagy kertek és akár parkok karbantartásánál is.

Tovább »

Akkumulátoros kéziszerszámok

A Honda legújabb, akkumulátoros kerti kisgépei, robosztusak, nagy teljesítményűek és nagyszerűen megtervezettek.
Hihetetlenül könnyűek, csendesek és a használatuk egyszerű, könnyen irányíthatóak, valamint kevésbé megterhelő a gépekkel elvégzendő munka. Egy feltöltéssel akár 8 órán keresztül lehet dolgozni velük.

A termékekhez két féle akkumulátor (2.0 Ah, valamint 4.0 Ah teljesítménnyel) és két féle töltő (normál és gyorstöltő) rendelhető, melyek kompatibilisek a mindegyik akkumulátoros Honda kertigéppel.

Az egyes töltők az összes Honda akkumulátor töltésére alkalmasak.
A töltők és az akkumulátorok külön kaphatóak, nem képezik a gépek részeit!

 

 

Tovább »