FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

Akkumulátoros kéziszerszámok

A Honda legújabb, akkumulátoros kerti kisgépei, robosztusak, nagy teljesítményűek és nagyszerűen megtervezettek.
Hihetetlenül könnyűek, csendesek és a használatuk egyszerű, könnyen irányíthatóak, valamint kevésbé megterhelő a gépekkel elvégzendő munka. Egy feltöltéssel akár 8 órán keresztül lehet dolgozni velük.

A termékekhez két féle akkumulátor (2.0 Ah, valamint 4.0 Ah teljesítménnyel) és két féle töltő (normál és gyorstöltő) rendelhető, melyek kompatibilisek a mindegyik akkumulátoros Honda kertigéppel.

Az egyes töltők az összes Honda akkumulátor töltésére alkalmasak.
A töltők és az akkumulátorok külön kaphatóak, nem képezik a gépek részeit!

 

 

Akkumulátoros lombfúvó

Csendes, könnyű és kompakt. A nagy teljesítményű ventilátor akár 148 km/órás légáramlatot is képes generálni. Tökéletes megoldás, ha járdát, teraszt, utakat vagy a pázsitot kell megtisztítani az avartól, vagy a sövényvágás utáni nyesedékektől.

 

Tovább »

Akkumulátoros szegélynyíró

A damil az automata adagolófejjel együtt biztosítja a zavartalan, biztonságos munkavégzést. Egyaránt alkalmas szegélyek nyírására és a túl magasra nőtt fű vágására, valamint az elhanyagolt területek megtisztítására is.

Tovább »

Akkumulátoros sövényvágó

A sövényvágó kétoldalú pengéjét lézerrel élezték a pontos és egyenletes munkavégzés érdekében. A gyémántcsiszolt acélpenge biztosítja a tiszta, precíz vágási eredményt, továbbá a növény új hajtásainak egészségét.

Tovább »