FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

Áramfejlesztők

A Honda benzinmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, hálózati feszültség pótlására. A Honda benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Kedvező az üzemanyag-fogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szerviz- és alkatrészellátottság is kiváló.

Benzinmotoros áramfejlesztők

Benzinmotoros áramfejlesztők

A Honda benzinmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, hálózati feszültség pótlására. A HONDA benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Kedvező az üzemanyag-fogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szerviz- és alkatrészellátottság is kiváló.

Az áramfejlesztők kondenzátoros, kompaund vagy elektronikus feszültségszabályzású szinkron generátorral vannak szerelve. A kondenzátoros és kompaund szabályzású generátorokat inkább ipari fogyasztók, elektromos kisgépek áramellátására javasoljuk.

Különösen precíz feszültség szükségessége esetén (pl. számí- tógépek közvetlen üzemeltetésére) elektronikus feszültségszabályzású generátorokat ajánlunk (AVR), amelyeknek a terhelés változása esetén is stabilabb és a feszültsége. Ha a gépeket hálózati feszültség kimaradásának önműködő pótlására kívánják használni, DKG-207 indító-átkapcsoló automatikát ajánlunk.

Tovább »
Hegesztő-áramfejlesztők

Hegesztő-áramfejlesztők

A Honda benzinmotoros hegesztő-áramfejlesztők kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, és munkahelyi hegesztésekre. Ezen generátorokat inkább ipari fogyasztók, kisgépek áramellátására javasoljuk.

Kis méretük és tömegük ellenére nagy hegesztőáramot tudnak leadni, így közműépítő és karbantartó vállalkozások ideális gépe lehet. A Honda benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít.

Kedvező az üzemanyagfogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szervíz- és alkatrészellátottság is kiváló.

 

Tovább »