FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine
Elérhetőségeink

Címünk

Budapest, XI.
1116 Bazsalikom u. 27.
Megtekintés a térképen »

 

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök
8.00 - 15.00

Péntek
8.00 - 13.00

 

Elérhetőségeink

Telefon:
06-1-424-53-95

Mobil telefon:
06-309-404-857

Telefon & Fax:
06-1-227-55-47

E-mail:
info@transaggregat.hu

szerviz@hondakisgepszerviz.hu

HONDA MARINE

4 ütemű csónakmotorok 2,3-tól 225 LE-ig

Bárhol is él Európában, a kontinens bármely tengerén hajózik is, a Honda Marine kereskedő hálózatát mindenütt megtalálja, ahol a legmagasabb szintű szolgltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére. Nálunk mindig kéznél van a szükséges felszerelés, és tanácsokkal segítjük Önt, hogy a legtöbbet hozza ki a motorjából. Munkatársaink speciális képzést kapnak, hogy mindenfajta négyütemű Honda csónakmotorhoz értsenek. Segítünk abban, hogy az Önnek leginkább megfelelő motort válassza ki, és abban is tudunk tanácsot adni, hogy milyen kiegészítőket érdemes hozzá vásárolni. Bármilyen vízi kalandot tervez, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A Honda által nyújtott 7 előny

Újgenerációs környezetbarát ECOmo rendszer

1992 óta, amikor az első környezetvédelmi irányelvet kiadták, a Honda vezető szerepet játszik a CO2 kibocsátás csökkentésében. Mára a Honda a legüzemanyag-takarékosabb motorgyártók egyike - 2007-re elérte azt a csökkentett CO2 kibocsátási szintet, melyet saját maga mindentől függetlenül megszabott. 2010-re világszinten a gépek és a gyártás során keletkező CO2 kibocsátást minimálisra, további 10%-kal szeretné csökkenteni. AZ ECOmo rendszer a Honda legújabb fejlesztése a környezetvédelem és a vevők érdekében, segítségével üzemanyagot és pénzt spórolhatunk. Ez egy teljesen egyedi technológia a hajózás piacán, mellyel jelentős mértékben lehet csökkenteni az üzemanyag felhasználást, amikor már siklik a hajó, anélkül, hogy ez befolyásolná a motor teljesítményét. A Honda Marine üzletága ezentúl is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy racionalizálja az üzemanyag felhasználást, mely nem csak a vevőknek nyújt előnyt, hanem a környezetünknek is.

Teljesítménynövelés

A Honda által kifejlesztett egyedülálló újítás a BLAST-rendszer, amely a levegő/üzemanyag keverési arányát szabályozza a maximális nyomaték biztosításával, a maximális teljesítmény eléréséért.
A technológia segítségével a hajótest hamarabb kezd siklani a vízen, mint a régi kétütemű motorok esetében.
Függetlenül attól, hogy vízisíel vagy délután csónakázik a családjával, eddig soha nem tapasztalt élményben lesz része.

A kompromisszumok nélküli teljesítmény

Minden egyes Honda csónakmotor a leghatékonyabb rendszereket és technikai újításokat tartalmazza a maga kategóriájában. Így bármelyik motort is használja, akármilyen fordulaton, páratlan sebességben és gyorsulásban lesz része. A Honda által kifejlesztett VTEC-rendszer a tökéletes hajózás élményét biztosítja, mely megtalálható a BF225, a BF150 és az új BF90 csónakmotorokban, miközben alacsony és középkategóriában a motor jelentősen megnövelt hengerűrtartalma növeli a teljesítményt fordulatszámtól függetlenül.

A VTEC különbség

Ez az egyedülálló Honda technológia eredetileg a Forma 1 versenyautókba lett kifejlesztve, amely dupla vezérműtengelyének köszönhetően alacsony és magas fordulatszámon is optimális előrehaladást és gyorsulást biztosít. A rendszer mindenki örömét szolgálja, hiszen egyszerre biztosítja a folyamatos gyorsulást, mint a kétütemű motorok esetében, ill. a gazdaságos üzemanyag felhasználást, amit csak a 4-ütemű motorok nyújtanak!

Könnyű kezelhetőség

A motor működésének olyan csendesnek kell lennie, mint a természetnek. Éppen ezért a nagy teljesítményű Honda motorokban van egy beépített rezgéscsillapító lendkerék, ami tovább csökkenti a motor rezgését, így biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A kéthengeres motorok rendelkeznek a Honda által kifejlesztett Pendulum-Motion mount rendszerrel, amely elnyeli a motor vibrációt, és így nincs szükség a kiegyenlítő tengelyre. Ezzel az innovatív megoldással sikerült csökkenteni a kisebb csónakmotorok súlyát.

Tökéletes biztonság

A teljes megbízhatóság érdekében a Honda motorokon számos biztonsági berendezés található, többek között az olajnyomás-mérő és a túlmelegedés jelző. Ennél még fontosabb, hogy az ifjú hajósoknak rendelkezésére bocsátunk minden olyan eszközt, amelynek birtokában biztonságosan vízre szállhatnak. A magas komfortfokozatot szolgálja az üresjárati és a sebességben való indítás védelme, valamint egy vészleállító, ami a kormányos csuklójához van csatlakoztatva.

Korrózió (rozsdásodás) elleni védelem

A fémezüst felület mögött nemcsak szépség rejlik. Minden Honda motort négylépcsős felületvédelmi kezelésnek vetnek alá azért, hogy megóvják őket a kedvezőtlen külső hatásoktól, mint pl. az UV sugárzás és a sós víz maró hatása. Először a kettős védelmet nyújtó anodizáló kezelést végzik el az alumíniumötvözetből készült alapon. Aztán következik az elsődleges epoxy bevonat, majd az ezüstszínű akril fémfesték, végül az akrilgyanta védőbevonat. A Honda cég a tartósság érdekében minden szinten újításokat vezetett be.

 

 

ÁRLISTA (PDF) BŐVEBB INFORMÁCIÓ TERMÉKEINKRŐL
KÉRDÉSÉVEL FORDULJON HOZZÁNK

 

 

REFERENCIÁK

Mintegy 30 évnyi szerviztapasztalattal a háttérben biztosan állíthatjuk, hogy cégünk a legmegbízhatóbb HONDA gépek avatott szakértője. Nem véletlen, hogy a HONDA minket választott központi márkaszervizének.

Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedett ügyfeleink rendszeresen visszatérnek hozzánk, és így mi végezhetjük el a szükséges karbantartási munkálatokat.

Főbb partnereink:

Swietelsky Magyarország Kft

SADE Magyarország Kft

BMTI   Kft

Fővárosi Gárművek Zrt

Főtáv Zrt

Heves Megyei Vízmű Zrt

MÁV FKG KFT

Budapest Főváros Kormányhivatala

Budavári Önkormányzat

Salgótarjáni Távhőszolgáltató Kft

DRV ZRT

FER Tűzoltóság Kft

Főkert Zrt

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt

Hídépítő Speciál Kft

Holland Királyság Nagykövetsége

KFKI üzemeltető Kft

Kőbányai Önkormányzat

Lufthansa Technik Budapest Kft

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt

Soltút Kft

Vakond Via Kft

Távközléstechnika Zrt