FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

Elektromos Honda fűnyírók

A Honda elsősorban benzin motorjai által vált híressé, azonban annak érdekében, hogy a fogyasztói igényeket minél szélesebb körben kielégítse, rendelkezik elektromos fűnyírókkal is. Ezek a kertápoló gépek ugyanolyan minőséget és megbízhatóságot nyújtanak, mint benzines társaik.

HRE 370 fűnyíró

HRE 370 fűnyíró

A HRE fűnyírócsalád középső tagja könnyedén állítható vágási magasságával és megerősített fűnyíróházával az egész család kedvence lehet. 1300 W teljesítménye mellett ne felejtsük el megemlíteni halk működését és ergonomikus kialakítását sem.

Könnyű, egyszerűen szállítható. Késeinek kialakítása miatt a levágott füvet egészen apróra darálja, így fűgyűjtő zsákja lassabban telik meg. 

Tovább »
HRE410 fűnyíró

HRE410 fűnyíró

A szintén elektromos hajtású fűnyíró, a HRE330 nagy testvéreként 1600 W-os teljesítményre képes. 41 cm vágószélessége a már nagyobb, 100-250 négyzetméteres területek gondozására is alkalmassá teszi. Csendes működésének köszönhetően előszeretettel használják a nyaraló tulajdonosok.

Tovább »