FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

HF1211 fűnyíró traktor

Miért ne cserélné le fűnyíróját egy fűnyíró traktorra? Ez a 11 lóerős traktor, 71 cm vágószélességgel biztosítja Önnek a gyors és hatékony munkavégzést. Egyszerűen és könnyen kezelhető köszönhetően a kulccsal való indításnak. Hétféle vágási magasságot lehet beállítani, így biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A 170 literes fűgyűjtő lehetővé teszi, hogy ritkábban kelljen üríteni, és hamarabb végezzen a munkával.

Típus:HF1211 fűnyíró traktor
Benzin tartály (l):3,6
Fogyasztás (l/óra):2,2
Fűgyűjtő anyaga:textil
Fűgyűjtő mérete:170
Hajtási mód:mech/hidr
Ház anyaga:acél
Motor teljesítmény (kW)*:6,6
Motor típus:GX 390
Súly (kg):160
Vágószélesség (cm):71
Zajszint (db(A)):100
KISGÉP ÁRLISTA (PDF)
  MOTOR ÁRLISTA (PDF)
  MARINE ÁRLISTA (PDF)
 

 


* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.

Egyedi technológiák

A leghíresebb fűnyíró traktor kétségtelenül Forest Gump-hoz kötődik, azonban a leggyorsabb, a Guiness rekordok könyve által is elismert Honda 109 HP Mean Mower.

A Guiness rekord mérés videója itt megtekinthető.