FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

WH 20 szivattyú

A szivattyú maximálisan 5 atm nyomásra képes. A nagy nyomás alkalmas önjáró szivattyú rendszerek hajtására és vízzel való ellátására is. A „Tisza 2” öntözőfejből 3 darabot megfelelő nyomással képes ellátni. Alkalmazhatósága főleg a mezőgazdaság ill. kertészeti területek vízzel való ellátására irányul.

Típus:WH 20 szivattyú
Benzin tartály (l):3,1
Csatlakozó csőátmérő (col):2
Emelési magasság (m):50
Fogyasztás (l/óra):1,6
Méret (mm):435x375x450
Motor teljesítmény (kW)*:3,6
Motor típus:GX160
Súly (kg):24
Szállítási teljesítmény (l/perc):500
Szemcseméret (mm):3
Szívási mélység (m):8
KISGÉP ÁRLISTA (PDF)
  MOTOR ÁRLISTA (PDF)
  MARINE ÁRLISTA (PDF)
 

 


A Magyarországon forgalmazott modell keret nélkül kerül értékesítésre.

* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
Egyedi technológiák

A Honda szivattyúkkal a legkülönfélébb folyadékszállítási igények kielégíthetők, legyen az öntözés, árvíz, talajmunkálatok, vegyszerrel kapcsolatos munkálatok.

Válassza ki az igényének megfelelőt.

Ha esetleg nem találja amit keres, keressen fel bennünket, biztosan tudunk megoldást!