FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

HS Honda hómarók

Tekintse meg a Honda hómarók széles választékát, melyek közül minden felhasználó kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Abban biztos lehet, hogy nem fog csalódni a legfejlettebb négyütemű technológiában.

HS550 hómaró

HS550 hómaró

Otthoni, házkörnyéki és kisebb lakóközösségek közkedvelt hómarója, mely akár napi több órás folyamatos munkavégzésre is alkalmas. Kis méretének és súlyának köszönhetően nagyon könnyű vele a manőverezés. Ennek ellenére a 30 tonna/óra hómarási képessége az egyik legjobb a kategóriájában. Könnyű indíthatósága és egyenletes munkavégzése teszi elengedhetetlen társsá a téli hónapokban.

Tovább »
HS650 hómaró

HS650 hómaró

Közép profi felhasználók részére ajánlott marógép. Elengedhetetlen eszköz társasházak, lakóparkok, illetve kisebb ipari telepek hótól való megtisztítására. Elektromos önindítója minden körülmények között egyszerű és gyors indítást tesz lehetővé. A többi modellhez hasonlóan a HS650-es motorja is megfelel a legszigorúbb CARB és EPA káros anyagkibocsájtási sztenderdeknek.

Tovább »
HS655 hómaró

HS655 hómaró

Ipari felhasználók, nagyobb telephelyek, erdős, lankás vidékek gyakori munkaeszköze. 550 mm-es munkaszélessége lehetővé teszi nagyobb kiterjedésű területek takarítására is. Száraz üzemű több tárcsás kuplungja, nem igényel olajozást, valamint hosszú távon is megbízható működést eredményez szemben a hagyományos szíjhajtással. Az acélból készült maró fej 3 különböző magasságba állítható, melynek köszönhetően a nagyobb hótorlaszokat is játszi könnyedséggel tünteti el. Miközben a 3,6 kW-os, motor által meghajtott gumitalpak még a legkeményebb tereppel is megbírkoznak.

Tovább »