FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

HS655 hómaró

Ipari felhasználók, nagyobb telephelyek, erdős, lankás vidékek gyakori munkaeszköze. 550 mm-es munkaszélessége lehetővé teszi nagyobb kiterjedésű területek takarítására is. Száraz üzemű több tárcsás kuplungja, nem igényel olajozást, valamint hosszú távon is megbízható működést eredményez szemben a hagyományos szíjhajtással. Az acélból készült maró fej 3 különböző magasságba állítható, melynek köszönhetően a nagyobb hótorlaszokat is játszi könnyedséggel tünteti el. Miközben a 3,6 kW-os, motor által meghajtott gumitalpak még a legkeményebb tereppel is megbírkoznak.

Típus:HS655 hómaró
Motor teljesítmény (kW):3,6
Motor típus:GX 160
Sebesség fokozatok:2 e / 1 h
Munka szélesség (mm):550
Súly (kg):67
Hómaró képesség t/óra:37
KISGÉP ÁRLISTA (PDF)
  MOTOR ÁRLISTA (PDF)
  MARINE ÁRLISTA (PDF)
 

 


A kezelő szervek ergonomikus kialakítása, és a könnyen kapcsolható 3 sebesség (2 előre, 1 hátra) mind a könnyű manőverezést segítik. Manuálisan - 195 fokban- állítható kürtőjén keresztül, a hó állapotától függően akár 37 tonna havat is képes eltakarítani egy óra alatt. A képen látható fényszórót csak az önindítós modellek tartalmazzák.

* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.