FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

UMC 435 többfunkciós fűkasza

A Honda fűkaszák legújabb generációja az UMC sorozat 35 cm3-s, négyütemű motorral szerelt többfunkciós fűkaszája. Használata rendkívül egyszerű, akárcsak a többi termékcsalád termékeinek üzemeltetése, azzal a különbséggel, hogy egyetlen mozdulattal megváltoztathatjuk funkcióját. A Honda új click rendszerének segítségével másodpercek alatt fűkaszát varázsolhatunk kapánkból vagy sövényvágónkból.

Típus:UMC 435 többfunkciós fűkasza
Benzin tartály (l):0,63
Fogantyú alak:gyűrű
Hengerűrtartalom (cm3):35
Motor teljesítmény (kW)*:1,0
Motor típus:GX 35
Súly (kg):6,4
Zajszint (db(A)):100
KISGÉP ÁRLISTA (PDF)
  MOTOR ÁRLISTA (PDF)
  MARINE ÁRLISTA (PDF)
 

 


Damilfej: A damilfej adapter kiválóan alkalmas a ház körüli, nehezen hozzáférhető, esetleg kavicsosabb területek megtisztításár. Használata megegyezik a Honda többi fűkaszájának könnyedségével és biztonságosságával.

 

Sövényvágó: Többé nem jelenthet gondot a magasan levő sövények gondozása sem. A Honda sövényvágó adapterének vágási szöge állítható, az alapgép nyele hosszabbítható.

 

Láncfűrész: A magasabban levő ágak gallyazására kiváló megoldás a Honda ágvágó láncfűrész adaptere. Használata biztonságos, a munka gyors és egyszerű vele.

 

 Szegélyvágó: A tökéletesen ápolt kertek elengedhetetlen kelléke a szegélyvágó adapter, melynek használatával nincsenek többé az útra kilógó fűszálak. Kezelése és irányítása gyerekjáték a formai kialakításnak köszönhetően.

 

Lombfúvó: A kertek takarításánál a legegyszerűbb megoldás a lombfúvó adapter lehet, mellyel könnyedén elfújhatók a lehullott levelek, szétszóródott fűszálak, homok, sőt, még a porhó takarítására is alkalmas.

 

Kapáló: Ha kis sorközben szeretné fellazítani a talajt, esetleg a gyomokat szeretné kiforgatni a földből, válassza a többfunkciós fűkasza kapáló adapterét.

 

 Hosszabbító: Ha rövid a karja, toldja meg egy hosszabbító nyéllel. A két méretben kapható hosszabbítók segítségével elérheti a magasan levő fákat, bokrok tetejét.

Egyedi technológiák

Új termékünk a multifunkciós fűkasza, mellyel a gyep, a talaj, a sövény, és a fák gondozása egyaránt megoldható.

Igazi mindent tudó!