FűnyírókTraktorokSzivattyúkFűkaszákGenerátorokKapálógépekKéziszerszámokHómarókMotorokSzállítóeszközökHonda motoros gépek Honda Marine

UMK 450 fűkasza

A Honda legújabb fejlesztéseinek egyikeként megismerhetjük az UMK 450 névre hallgató, 2 LE-s fűkaszát.

Az UMK 450 típusú fűkasza Magyarországon két féle változatban kerül forgalomba, az UMK 450 U és az UMK 450 X elnevezésű modellek által.

Az U-s változat jelöli a normál kialakítást, az X-s a rezgéscsillapított változat.

 

Típus:UMK 450 fűkasza
Motor típusa:GX 50
Henger űrtartalom:47,9 cm3
Névleges teljesítmény:1,47 kW (2,00 LE)
üzemanyagtartály:0,63 liter
Tartozék: damilfej, 3 élű kés
Rezgésgátló rendszer:kettős
kuplung:centrifugális
:
KISGÉP ÁRLISTA (PDF)
  MOTOR ÁRLISTA (PDF)
  MARINE ÁRLISTA (PDF)
 

 


Mindkét modell esetében azonban igaz, hogy egy tisztán 4 ütemű benzinmotor jelenti az erőforrást, amely már megfelel az EURO 5 szabályozásnak és biztonsággal használható, akár 360 fokos elforgatás mellett is – természetesen a biztonsági előírásokat szem előtt tartva. Kiváló segítőtárs lehet, ha árkok vagy domboldalak karbantartásáról van szó.

Dúsabb aljnövényzet esetén használhatunk 3, illetve 4 ágú acél kést, valamint vágótárcsát is a damilfej mellett (az alap csomag részét képezi a damilfej és a 3 ágú acélkés, a többi vágófej opcionálisan rendelhető).

Az összes európai biztonsági szabványnak megfelelő gép mellé biztosítja a gyár a védőszemüveget és a kényelmes vállhevedert is, amely megfelelő beállítások esetén nagyban megkönnyíti munkáját, így akár hosszú órákon át tud dolgozni anélkül, hogy különösebben elfáradna